[Logo]
 
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Useful Keybinds  XML
Forum Index -> UT2004 DisastrousConsequences.com Go to Page: Previous  1, 2, 3 ... 9, 10 , 11, 12, 13 Next 
Author Message
greg11

Wicked Sick!

Joined: 02/10/2008 20:00:40
Messages: 526
Location: Hood River, OR
Offline

dom60 wrote:
Ok greg thats more along the lines of what i'm want'n...i think
in your .ini you have the charcter buttons...how/where do you use them??
 

When I start ut I can press the appropriate key during the title screen, or if I join a game and decide to change characters I press the key and reconnect. So if I am my AM and I want to be a medic. I press 'M' then press tab and type 'reconnect' and I will reconnect to the server as my medic. ( I could have added the reconnect to the bind, but I would most likely hit the key by accident)


then under your eng binds.txt file it says it looks like to choose the artifact for diff sents/wall/turret, but referances another bind.txt...what do those look like???
 


They are in a weird state right now, because I just made level 15 loaded eng.
bind_killsent.txt:
Code:
 SelectShieldBlast
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 


bind_wall.txt:
Code:
 SelectShieldBlast
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 


bind_smblk.txt:
Code:
 exec binds/bind_wall.txt
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 InventoryPrevious
 


basically the only bind command that is reliable is SelectShieldBlast.
from there each bind file will press the InventoryPrevious key however number of times needed to get to the correct item.
As trooper pointed out though, if you use the bind file to activate an item, it will not continue past activation.
The bind files are also good for making a toggle. For instance you can have a single key that will rotate through specific weps like shieldgun, flack, rocket.
Thè-Hättêr

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 06/09/2008 23:49:41
Messages: 615
Location: Mexico
Offline

i got a question there is any keybind for taking a screenshot?

"Only a few find the way, some don't recognise it when they do, some don't ever want to."

Cheshire, The Cat


Alice and the Hatter: Quotes: Alice in Wonderland
Alice: What a funny watch! It tells the day of the month, and it doesn't tell what o'clock it is!
The Hatter: Why should it? Does your watch tell you what year it is?
Alice: Of course not, but that's because it stays the same year for such a long time together.
The Hatter: …which is just the case with mine.


HERE IS MY NEW SKIN ... please take time to download it
MY SKIN--

thanks road

working on a new skill please support and advice would be great
[MSN]
Jefe

Godlike
[Avatar]

Joined: 11/05/2008 22:52:53
Messages: 361
Offline

'shot' is the in-game command and bind.

I use Xfire for screenshots instead... converts from bmp to png automatically, free hosting, and video capture too.

The new DC server:
Flak Monkey

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 08/24/2006 12:21:41
Messages: 1098
Location: Land of great Cheese and Beer
Offline

Default screenshot is F9. I dont see any other reason to map it to another key. But I'm sure it's in the list of keybinds somewhere.

My current skin After several other skins, I have reverted back to Bender.

Flak Monkey -> Berserker ( 818 )
Flak Junkie -> AM (60)
Monkey Wrench -> Engineer (27)

Favorite quotes:

"It puts the lotion on it's skin, or else it gets the hose again."

"Every morning is the dawn of a new error"

"But why is the rum gone?"

"The brain is a wonderful organ. It starts working the moment you get up in the morning and doesn't stop until you get to the office." - Robert Frost

"Beer has some Food value, but Food has no Beer value."
Thè-Hättêr

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 06/09/2008 23:49:41
Messages: 615
Location: Mexico
Offline

the thing is that i deleted that keybind.. now i use to change characters.. you see from f9 to f 12 there are "F" adn there is 4 classes... so does any remember the keybind? and i got a quesiton too, there is any keybind to take off the HUD? for a better pic

"Only a few find the way, some don't recognise it when they do, some don't ever want to."

Cheshire, The Cat


Alice and the Hatter: Quotes: Alice in Wonderland
Alice: What a funny watch! It tells the day of the month, and it doesn't tell what o'clock it is!
The Hatter: Why should it? Does your watch tell you what year it is?
Alice: Of course not, but that's because it stays the same year for such a long time together.
The Hatter: …which is just the case with mine.


HERE IS MY NEW SKIN ... please take time to download it
MY SKIN--

thanks road

working on a new skill please support and advice would be great
[MSN]
Jefe

Godlike
[Avatar]

Joined: 11/05/2008 22:52:53
Messages: 361
Offline

Thè-Hättêr wrote:
the thing is that i deleted that keybind.. now i use to change characters.. you see from f9 to f 12 there are "F" adn there is 4 classes... so does any remember the keybind? and i got a quesiton too, there is any keybind to take off the HUD? for a better pic 


Jefe wrote:
'shot' is the in-game command and bind.
 


Try these:
GreySlash=togglescreenshotmode
GreyStar=freezeall
GreyMinus=shot
GreyPlus=lockcamera
NumPad9=playersonly
NumPad8=ghost
NumPad7=walk


The new DC server:
Swimy


[Avatar]

Joined: 07/18/2007 18:54:29
Messages: 19
Location: Iowa
Offline

hey guys its been awhile since i've posted enough of that.

I like the idea of being able to use Text executions to actually "increase" the amount of useable keybind space.

greg11 wrote:

Code:
 Aliases[38]=(Command="SelectShieldBlast| OnRelease ActivateItem",Alias="ActivateShieldBlast")
 Aliases[39]=(Command="SelectHealingBlast| OnRelease ActivateItem",Alias="ActivateHealBlast")
 ...
 
 D=exec binds\bind_am.txt
 E=exec binds\bind_eng.txt
 M=exec binds\bind_md.txt
 W=exec binds\bind_wm.txt
 

 


I have one question.
Would we be able to put binds onto a macro keyboard? And most inportantly have them funtion correctly.
I have a Logitect G15. Not cheap, but its a great Gaming Keyboard.



P.S. I have been on the server for the past few days. I had to start new chars due to me changing my CD key.
So I am no longer Swimy. =(
My medic is Jinkoo
and my Wep Master is Jinkoe

Hope to talk to some of you guys soon.

Cool Story Bro.
[WWW] [Yahoo!] aim icon
greg11

Wicked Sick!

Joined: 02/10/2008 20:00:40
Messages: 526
Location: Hood River, OR
Offline

I would assume that some of those buttons would be:
Code:
 ...
 UnknownB8=
 UnknownB7=
 UnknownB6=
 UnknownB5=
 UnknownB4=
 UnknownB3=
 UnknownB2=
 UnknownB1=
 UnknownB0=
 UnknownAF=
 UnknownAE=
 UnknownAD=
 UnknownAC=
 UnknownAB=
 UnknownAA=
 UnknownA9=
 UnknownA8=
 ...
 


I would assign some random stuff (like horn strafe...etc to the keys in the game, then look in the user.ini and see which Unknown?? was assigned to the random stuff.
Swimy


[Avatar]

Joined: 07/18/2007 18:54:29
Messages: 19
Location: Iowa
Offline

Most likely. I'll do that when I get home. Im at school. >.<

Thhanks Greg. =) I didnt know how i'd approach it.

Cool Story Bro.
[WWW] [Yahoo!] aim icon
greg11

Wicked Sick!

Joined: 02/10/2008 20:00:40
Messages: 526
Location: Hood River, OR
Offline

I have finished my script for creating bind files for engineer constructions.
I went ahead and ran it for each level.

Attached is a 7z archive of the script and the binds.
Let me know if there are any errors.

If you don't have a way to open 7z files, you can get 7zip at 7-zip.org
 Filename engineer_binds.7z [Disk] Download
 Description Engineer binds for loaded eng lvls 1-15
 Filesize 3 Kbytes
 Downloaded:  135 time(s)

Thè-Hättêr

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 06/09/2008 23:49:41
Messages: 615
Location: Mexico
Offline

greg11 wrote:
I have finished my script for creating bind files for engineer constructions.
I went ahead and ran it for each level.

Attached is a 7z archive of the script and the binds.
Let me know if there are any errors.

If you don't have a way to open 7z files, you can get 7zip at 7-zip.org 


how do i use it?

"Only a few find the way, some don't recognise it when they do, some don't ever want to."

Cheshire, The Cat


Alice and the Hatter: Quotes: Alice in Wonderland
Alice: What a funny watch! It tells the day of the month, and it doesn't tell what o'clock it is!
The Hatter: Why should it? Does your watch tell you what year it is?
Alice: Of course not, but that's because it stays the same year for such a long time together.
The Hatter: …which is just the case with mine.


HERE IS MY NEW SKIN ... please take time to download it
MY SKIN--

thanks road

working on a new skill please support and advice would be great
[MSN]
Thè-Hättêr

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 06/09/2008 23:49:41
Messages: 615
Location: Mexico
Offline

never mind, i just figurate it our..now i will use it i will report later

"Only a few find the way, some don't recognise it when they do, some don't ever want to."

Cheshire, The Cat


Alice and the Hatter: Quotes: Alice in Wonderland
Alice: What a funny watch! It tells the day of the month, and it doesn't tell what o'clock it is!
The Hatter: Why should it? Does your watch tell you what year it is?
Alice: Of course not, but that's because it stays the same year for such a long time together.
The Hatter: …which is just the case with mine.


HERE IS MY NEW SKIN ... please take time to download it
MY SKIN--

thanks road

working on a new skill please support and advice would be great
[MSN]
Thè-Hättêr

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 06/09/2008 23:49:41
Messages: 615
Location: Mexico
Offline

whats wrong with this bind?

Aliases[39]=(Command="SwitchWeapon 9|SwitchWeapon 7",Alias="DamageCombo)

i cant get the lg and the flak for some reason... please help

"Only a few find the way, some don't recognise it when they do, some don't ever want to."

Cheshire, The Cat


Alice and the Hatter: Quotes: Alice in Wonderland
Alice: What a funny watch! It tells the day of the month, and it doesn't tell what o'clock it is!
The Hatter: Why should it? Does your watch tell you what year it is?
Alice: Of course not, but that's because it stays the same year for such a long time together.
The Hatter: …which is just the case with mine.


HERE IS MY NEW SKIN ... please take time to download it
MY SKIN--

thanks road

working on a new skill please support and advice would be great
[MSN]
Jefe

Godlike
[Avatar]

Joined: 11/05/2008 22:52:53
Messages: 361
Offline

Missing a quotation mark at the end.

The new DC server:
Thè-Hättêr

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 06/09/2008 23:49:41
Messages: 615
Location: Mexico
Offline

ty solved

"Only a few find the way, some don't recognise it when they do, some don't ever want to."

Cheshire, The Cat


Alice and the Hatter: Quotes: Alice in Wonderland
Alice: What a funny watch! It tells the day of the month, and it doesn't tell what o'clock it is!
The Hatter: Why should it? Does your watch tell you what year it is?
Alice: Of course not, but that's because it stays the same year for such a long time together.
The Hatter: …which is just the case with mine.


HERE IS MY NEW SKIN ... please take time to download it
MY SKIN--

thanks road

working on a new skill please support and advice would be great
[MSN]
 
Forum Index -> UT2004 DisastrousConsequences.com Go to Page: Previous  1, 2, 3 ... 9, 10 , 11, 12, 13 Next 
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7 © JForum Team