[Logo]
 
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pyramidion's error problem  XML
Forum Index -> UT2004 DisastrousConsequences.com Go to Page: Previous  1, 2
Author Message
cplmac

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 12/19/2004 21:10:38
Messages: 1464
Location: chicago burbs
Offline

I have an N-Vidia video card and my driver which is only a few months old is 6.6.9.3
Probably a new one since then, video drivers seem to be updated very often.

good, bad, I'm the guy with the gun.
Mystic

Godlike

Joined: 12/21/2004 21:36:56
Messages: 417
Offline

its easier than it seems .. once at the nvidia.com up near the top left side click on download drivers...

3 boxes will appear..on the bottom..
first box .click graphics
second box choose geforce and tnt
Third box choose winxp2000 when done click on the go button under box 1 ... itll bring you the latest driver for your comp .. just download it n install .. itll be version 77.72 enjoy ..
[Yahoo!]
Continuum

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 03/09/2005 05:20:36
Messages: 479
Location: Indianapolis, Indiana
Offline

Pyramidion wrote:
UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1488 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (5673)

General protection fault!

History: USkeletalMeshInstance::ForceBoneRefresh <- UObject::execClassContext <- (xPawn CTF-CBP1-TechDream.xPawn @ Function XGame.xPawn.Setup : 006F) <- UObject:rocessEvent <- (xPawn CTF-CBP1-TechDream.xPawn, Function XGame.xPawn.PostNetReceive) <- AActor:ostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor xPawn) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Techno Dream <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

I get this message: After we finish a map and start to load the next one I'll be on a UT screen with the hints on it... but then it kicks off and gives me this. This happened to me last night and twice in a row today. I looked in my Cache for the 757 files, and found one last night and deleted it, but I'm baffled why it's doing it again when there are no more of them, any suggestions?? (I don't think those smiley's are in the error message lol) 


I just recieved this error twice, I have a fresh install (unreal + entire system about 2 weeks old) v3355 patch and latest video card drivers. Everything seemed to be working fine untill tonight.

Could this be due to the recent updates not matching up (there have been alot this last week or two) I know I have downloaded the nocamp at least 2 times when connecting if that helps any.

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 1022MB RAM
Video: RADEON X300 Series (6517)

General protection fault!

History: USkeletalMeshInstance::ForceBoneRefresh <- UObject::execClassContext <- (xPawn DM-CBP2-Torkenstein.xPawn @ Function XGame.xPawn.Setup : 006F) <- UObject:rocessEvent <- (xPawn DM-CBP2-Torkenstein.xPawn, Function XGame.xPawn.PostNetReceive) <- AActor:ostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor xPawn) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Torkenstein Spirit <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free





Current WIP:
Skins:
[Email]
Pyramidion

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 02/21/2005 14:31:28
Messages: 1099
Location: Brick City
Offline

well I don't know what's wrong with yours because i just fixed mine... hopefully for now. I did everything that mystic said, the drivers and re-installed... I completely started over in the UT files. It worked well and all of my skins were slowing down my computer too, so it was a good thing. The methods seem to work, I didn't get disconnected during a map loading... but I did notice two things that were different when I updated or re-installed
1) My weapons on the bottom of the screen did not take up the whole bottom so they looked smaller than before
2) The voice for in game chat, I used to be able to say "thx" and it'd say thanks, but now it doesn't.. it just says the letter t h x, same with "TY" for thank you, is this just the new patch 3355?
Well that's it, Thank you Mystic and Dru, and i hope you can find out what's wrong with your continuum!!!
[Email] aim icon
Mystic

Godlike

Joined: 12/21/2004 21:36:56
Messages: 417
Offline

sometimes its as simple as a skin.,messing up ut,, radeon works best with patch 3339 dunno why .but thats whats been floating around on the net..

when you reinstalled did u have all your skins n models still or did u have to download them again?
[Yahoo!]
TheDruidXpawX

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 12/19/2004 18:32:13
Messages: 1945
Offline

I changed the package name between revisions so that there would be no conflict.

In addition, the code all executes on the server, so you shouldn't see any effect on the client. (Other than the messages)

Also the stack looks fairly client related.

I guess what I'm saying is that it's really really unlikely that it has anything to do with the NoCamp mutator I wrote.

Skin download: http://www.disastrousconsequences.com/dcforum/posts/list/1189.page

The fundamental problem is this: The first word we learn as children is NO. From that point forward society teaches women that saying no isn't polite, and society teaches men to respect those who wont take no for an answer.

The world is what you make of it, my friend. If it doesn't fit, you make alterations. -- Stella, The Morning Star
Pyramidion

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 02/21/2005 14:31:28
Messages: 1099
Location: Brick City
Offline

I did delete all of my previous files UT files so I could start on a blanck slate.. I have re-downloaded and installed a few of the regulars skins back in, but no where near to the amount I had on my computer.
So do you think I should just go back to 3339 and if I have the problems again I'll just put 3355 back on, but I remember when we were using 3355 for this server and we went back to 3339...
[Email] aim icon
Continuum

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 03/09/2005 05:20:36
Messages: 479
Location: Indianapolis, Indiana
Offline

TheDruidXpawX wrote:
I changed the package name between revisions so that there would be no conflict.

In addition, the code all executes on the server, so you shouldn't see any effect on the client. (Other than the messages)

Also the stack looks fairly client related.

I guess what I'm saying is that it's really really unlikely that it has anything to do with the NoCamp mutator I wrote. 


Thanks, I knew I should have waited another week till I had enough for an nVidia ;(

Guess I'll have to mess around with stuff. btw love you NoCamp mut




Current WIP:
Skins:
[Email]
Pyramidion

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 02/21/2005 14:31:28
Messages: 1099
Location: Brick City
Offline

I'm sad to report, it did not work completely... I got this message

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1482 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (7772)

General protection fault!

History: RenderLevel <- DM-Sunshine.myLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Sunshine <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Since you said a skin can mess up the game, I think it may be the Shadow the hedghog skin, I've been testing it out for a few days and that seems to be about these errors have occurred so I'll be deleting this out and hope for the best

edit: it seems as if this was the problem because everything's working fine, so STAY AWAY FROM SHADOW THE HEDGEHOG!!!
[Email] aim icon
dirty_deeds

Dominating
[Avatar]

Joined: 12/19/2004 19:19:16
Messages: 202
Location: checotah, oklahoma, usa
Offline

hi i have your card i thank g4 .mx440se 64 i just went back to my 7772xp2k drive the newest drive gave me too many err0rs all so i run on 16 bit becouse of the 64

old gamers never die, they just smell that way
Pyramidion

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 02/21/2005 14:31:28
Messages: 1099
Location: Brick City
Offline

well i still run at 16 bits.. everything works a little faster and easier, but hopefully the new driver won't affect anything... but do you use 3339 or 3355, because i'm thinking of going back to the 3339 patch
[Email] aim icon
dirty_deeds

Dominating
[Avatar]

Joined: 12/19/2004 19:19:16
Messages: 202
Location: checotah, oklahoma, usa
Offline

3355

old gamers never die, they just smell that way
Continuum

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 03/09/2005 05:20:36
Messages: 479
Location: Indianapolis, Indiana
Offline

Pyramidion wrote:
I'm sad to report, it did not work completely... I got this message

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1482 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (7772)

General protection fault!

History: RenderLevel <- DM-Sunshine.myLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Sunshine <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Since you said a skin can mess up the game, I think it may be the Shadow the hedghog skin, I've been testing it out for a few days and that seems to be about these errors have occurred so I'll be deleting this out and hope for the best

edit: it seems as if this was the problem because everything's working fine, so STAY AWAY FROM SHADOW THE HEDGEHOG!!!  


Shadow hedghog skin, why do I have to click on that type of thing.. Looks like that was the problem everything seems to be working fine now. Thanks




Current WIP:
Skins:
[Email]
Sleepless_playa

Killing Spree
[Avatar]

Joined: 06/04/2005 20:35:52
Messages: 51
Location: Wellsville, Ohio
Offline

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2077 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6505)

Unhashed item

History: FMemCache::Flush <- UEngine::Flush <- Cleanup <- UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- Level Boom Boom Bridge <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

This is a good one too!
[Email]
 
Forum Index -> UT2004 DisastrousConsequences.com Go to Page: Previous  1, 2
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7 © JForum Team