[Logo]
 
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Installing invasion  XML
Forum Index -> Banter
Author Message
Fraggerman

Killing Spree

Joined: 05/26/2005 17:53:49
Messages: 68
Location: Hear and their.
Offline

I've downloaded everything fron the downloads page and the UT2004RPG 2.1 pack, I've installed them and put the line "ServerPackages=DruidsInvasionSpree103" in the Engine.GameEngine section of my UT2004.ini file. But I still don't see the invasion game type when I choose instant action in the game. I can play on your server, so I know it works.

Any help would be appreciated.

Nobody likes me
crabman2

Killing Spree

Joined: 11/28/2005 07:31:18
Messages: 42
Offline

I have same prob too
v0rTeX

Wicked Sick!
[Avatar]

Joined: 12/19/2004 20:59:52
Messages: 562
Offline

It sounds like your copy of the file 'CacheRecords.ucl' is bad. Try reinstalling the latest patch and see if that helps.

I had this problem, not with Invasion, but with some extra gametypes I had downloaded. I keep my ucl files in a different folder than normal with a special entry in the UT2004.ini file. When I patch it sticks the ucl files in the System folder and if I don't move them over it makes things disappear like that. The problem has always been the CacheRecords.ucl file being somewhere the game doesn't expect to find it.
crabman2

Killing Spree

Joined: 11/28/2005 07:31:18
Messages: 42
Offline

Thanks v0rTeX, that fixed it! I wouldn't ever have thought of that.
 
Forum Index -> Banter
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7 © JForum Team